MASSAGE

Additional Info:

Ontspanningsmassage

Tijdens de Klassieke massage worden je rug, schouders, nek, armen, handen, benen en voeten gemasseerd met precies de juiste druk.
Deze massage zorgt voor een betere doorstroming van het bloed in je lichaam en deze massage brengt je optimale ontspanning. Je kunt heerlijk genieten van deze massage, je lichaam komt volledig tot rust zodat je geest ook de kans krijgt om tot rust te komen.

Als je er de voorkeur aan geeft om een bepaald gebied extra aandacht te geven omdat je daar wat meer last hebt(vast zit), dan kun je dat van tevoren aangeven (bijvoorbeeld nek/schoudergebied). Er zal dan extra aandacht worden besteed aan het losmasseren van zogenaamde kristallen. Dit zijn afvalstoffen die zich vaak vastzetten in het gebied rond nek en schouders. Het hecht zich dan aan weefsels tussen de schouderbladen en onderaan de nek (raadzaam om veel water te drinken na de massage, dat vergemakkelijkt het ontgiftingsproces van je lichaam).

Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een zuivere neutrale etherische lolie. Ook kun je genieten van heerlijke aromatherapie en rustgevende muziek. Perfecte omstandigheden om werkelijk even alle spanningen van lichaam en geest los te kunnen laten. Je ervaart een staat van sereniteit. Na deze massage voel je je als herboren!

U kan gemakkelijk reserveren via ons online reservatiesysteem.

Nu reserveren